Easter is….

almost over. just one day left.

Påska ble ikke helt som ventet. Dagene før påske ga løfter om vår. Men slik skulle det ikke ble. Her åpnet himmelens sluser seg og kong vinter fikk slippe til. Det har snødd og snødd. Onsdagskvelden fikk jeg hyggelig påskebesøk. Etter tre år var det veldig hyggelig å få BM på besøk.

bm-bringing-gifts.jpg

BM is bringing gifts and made a friend for life. Elin Marie was happy about receiving a doll she could play with in the baht-tub. and guess who had to have a bath … baby Kristian got a monkey with soft fur and he loves to cuddle his furry toys. safe to say…BM made their day...

paskemiddag.jpg

….to be seated beside baby Elin during dinner can be a shocking experience. she eats everything. she just grabs the ribs and dig in. there is nothing she don`t eat. and that is a good thing.( i hope).

baby-kristian-and-grandma.jpg

 ….baby Kristian is a growing boy. he is walking now…-almost…. and he loves his grandma. our two baby’s both wants their share. and they are carefully monitoring the attention they get from the family. 

snowman.jpg

someone actually had the fantasy to build a snowman up on the roof of the school. i just had to show you that one.

watch-out.jpg

Elin Marie is having a ball at the school playground, with her grandparents.

elin-and-grandma.jpg

 one lucky girl , with a grandmother, who loves to be outside.

that was the Easter highlights. we did not expect the snow that came. BM left yesterday. the plane couldn`t get down  because of the snow. they had to get on a bus to the next airport. she still wasn`t home when i heard from her close to midnight.

Og enda snør det. Ser ut som om vi skal få hele vinteren på en gang. Jeg koser meg her ved kjøkkenbordet så her kommer det ingen klager. Er bare lykkelig for at jeg ikke skal ut med bil. Ikke har jeg tenkt å måke trappa heller. Skal bare sitte her og kose meg mens vaskemaskina gjør jobben ei stund. Har tenkt å scrappe litt da. Har ikke gjort noe hele påska. Jeg har sittet to dager og sett på at BM har laga kort. Og så har jeg hjulpet henne i gang med shoppingen. Gjennstår å se om dette vennskapet består ut over våren. ( når lommeboka hennes er sånn passe pint)

This entry was posted in Everyday Life and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s